Arrangementen

erotische massage apeldoorn 1

Individueel arrangement

Uren lang genieten! Een volledige lichaamsbehandeling. De Vip-behandeling begint met de masseuse samen onder de douche. Zij zal je heerlijk scrubben waardoor je een frisse en zijdezachte huid zult krijgen. Daarna ga je lekker liggen en zal de dame u laten genieten van een prikkelende voetmassage en een volledige lichaamsmassage. Terwijl je in het bubbelbad ligt krijg je een ontspannen gezichtsmassage. Ook ga je genieten met heerlijke hapjes en een drankje. Een weldaad dus voor lichaam en geest.

tantra massage apeldoorn

Echtpaar arrangement

We zijn er erg trots op dat we met zeer grote regelmaat echtparen mogen verwelkomen in onze mooie salon. Tot op heden hebben we alleen maar hele positieve reacties ontvangen.

En omdat we daar zo blij mee zijn krijgen stellen een wel zeer speciale behandeling.

Behalve gratis een hapje en drankje mag je als stel ook gratis gebruik maken van ons bubbelbad. Jullie worden zeer gastvrij ontvangen door de receptioniste en krijgen een lekker drankje aangeboden. De masseuses stellen zich een voor een aan jullie voor zodat je een persoonlijke keuze kunt maken. Vervolgens worden jullie naar de kamer gebracht voor een overweldigend lekkere TANTRA massage met natuurlijk een HAPPY END.

Na de massage is er voor jullie de gelegenheid om lekker na te genieten in het bubbelbad, onder het genot van een hapje en drankje.

Uiteraard bepalen jullie zelf of jullie samen in een ruimte gemasseerd willen worden of liever in aparte ruimtes.

I.v.m. de beschikbare ruimte is het altijd handig om telefonisch te reserveren om teleurstelling te voorkomen

Maak een afspraak bij Massagesalon Apeldoorn!

Reacties

Onlangs hier weer geweest en een uur lang gemasseerd door Lisa. Eerst samen onder de douche en daarna languit op het matras. Zachte strelingen werden afgewisseld met stevig masseren." Lisa je was weer lekker bezig. Dankjewel en tot een volgende keer!"

William

Ik ben al jaren klant bij de MSA maar tot nu toe altijd voor de paren massage met mijn vrouw. Deze keer voor het eerst alleen gegaan en wat een heerlijke verwen moment was dat. Lieve Amy ik heb genoten van je en denk nog regelmatig aan je. Onderweg naar huis is de glimlach niet meer van mijn gezicht gegaan. X Ron.

Ronald

"Lieve Lisa! Dank je wel voor de heerlijke verzorging. Genoten. Met veel gevoel en je rustige aanpak komt alles hel goed tot zijn recht! Merci"

Bernd

Vragen of een afspraak maken?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor prijzen kunt u uitsluitend telefonisch contact opnemen met onze receptioniste. Vragen over onze masseuses worden eveneens uitsluitend telefonisch behandeld.

Locatie

Elburgerweg 63
7345 EE Wenum-Wiesel

Telefoon

055-3122530

E-mail

info@massagesalonapeldoorn.nl