Massages

erotische massage apeldoorn 1

Erotische massage

De topless masseuse geeft u een erotische massage van top tot teen.
Langzame en zachte aanrakingen (indien gewenst) afgewisseld met een iets stevigere massage. In nauwe samenspel met de behoeftes die u lichaam aangeeft krijgt u een spannende massage. Aan het einde van de massage zal u tot een onvergetelijk erotische ontlading worden gebracht. Een zinnenprikkelende massage.

tantra massage apeldoorn

Tantra

Gedurende de massage zal de hoogtepunt een aantal keren worden uitgesteld.
Doel is het masseren van de penis, de testikels en de ‘sacred spot’ (vergelijkbaar met de G-spot bij de vrouw). Ook gevoelige plekjes rond de penis die vaak genegeerd worden krijgen zorgvuldig de aandacht. Optimaal genot want de masseuse gebruikt haar hele lichaam en neemt volledig de tijd.

tantra massage apeldoorn

Sweet Surrender

Masseuse beweegt met haar naakte lichaam harmonieus over uw naakte lichaam. Zij gebruikt hierbij haar borsten en billen. Vervolgens wordt u geblinddoekt en overmeesterd door andere sensationele gevoelens. Want de gebruikte attributen geven bijzondere prikkelingen die op een aangename wijze door uw lichaam worden ontvangen.

Uw zoete overgave zal uitmonden in een overweldigende hoogtepunt!
Deze massage is een absolute aanrader voor onze meest verwende klanten.

kamasutra massage apeldoorn

Kamasutra Delight

Masseuse beweegt met haar naakte lichaam harmonieus over uw naakte lichaam. De eerste helft van de massage wordt met warme olie gegeven en de tweede helft met warm water en schuim.

De rustgevende geluiden van stromend water zullen u doen afdwalen en alle dagelijkse beslommeringen laat u van uzelf afglijden. Dankzij de combinatie van warme olie en warme water zult u meegevoerd worden door een golf van gevoelens met als eindpunt een onuitwisbare erectie.

Deze massage is een absolute aanrader als u hoofd vol zit en er teveel mensen uw aandacht claimen.

duo massage apeldoorn

Duo massage

Twee prachtige dames die u weten te verrassen met een duo-massage. Gedurende de hele massage zijn jullie met zijn drieën in een prachtige ruimte voorzien van alle gemakken waaronder een bubbelbad.

De dames geven zowel u als elkaar een massage. Een spel waarin u de hoofdrol mag spelen. Deze massage zal al uw fantasie te boven gaan. Zoveel warmte en aandacht zullen wellicht een overrompelende werking op u hebben. Behalve dat u tijdens de massage geregeld een erotische spanning zult voelen weten de strelingen van deze twee dames u ook absoluut te ontspannen. U zult zich kunnen overgeven aan het genot van een duo-massage. Beide dames zullen u tot een alles overtreffende ontlading brengen.

Deze massage is een absolute aanrader na een periode van drukte en stress.

SM

Wij hebben een ervaren Nederlandse Meesteres met groene ogen, lang blond haar en sexy rondingen. Ze is intuïtief, charismatisch, warm en zonder vooroordelen. In een mooi ingerichte studio ontvangt ze je discreet voor een ontspannende sessie van mild tot hard en alles er tussenin. Ervaar het privilege om haar te mogen dienen. Haar unieke stijl en uitgebreide spelvoorkeuren zullen een onuitwisbare indruk maken. Zowel beginners als gasten met ervaring zijn welkom. Serious Kit milker aanwezig.

Sessies vanaf 1 uur spel.
Eigen discrete parking.
Zie ook haar profiel/foto op Fetlife: ‘Payne-Perfect’ voor alle mogelijkheden.

Voor (echt)paren heeft Massagesalon Apeldoorn iets zeer aangenaams!

Reacties

Onlangs hier weer geweest en een uur lang gemasseerd door Lisa. Eerst samen onder de douche en daarna languit op het matras. Zachte strelingen werden afgewisseld met stevig masseren." Lisa je was weer lekker bezig. Dankjewel en tot een volgende keer!"

William

Ik ben al jaren klant bij de MSA maar tot nu toe altijd voor de paren massage met mijn vrouw. Deze keer voor het eerst alleen gegaan en wat een heerlijke verwen moment was dat. Lieve Amy ik heb genoten van je en denk nog regelmatig aan je. Onderweg naar huis is de glimlach niet meer van mijn gezicht gegaan. X Ron.

Ronald

"Lieve Lisa! Dank je wel voor de heerlijke verzorging. Genoten. Met veel gevoel en je rustige aanpak komt alles hel goed tot zijn recht! Merci"

Bernd

Vragen of een afspraak maken?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor prijzen kunt u uitsluitend telefonisch contact opnemen met onze receptioniste. Vragen over onze masseuses worden eveneens uitsluitend telefonisch behandeld.

Locatie

Elburgerweg 63
7345 EE Wenum-Wiesel

Telefoon

055-3122530

E-mail

info@massagesalonapeldoorn.nl