Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
414 berichten.
Peter heeft geschreven op 15 oktober 2023 om 10:21
Kort geleden bij MSA geweest en een 3 tal dames werden voorgesteld. Uiteindelijk gekozen voor Katja, wat een goede keuze is geweest, Wat een leuke, gezellige en ervaren dame is dat. Heb enorm genoten van haar massagekunsten en een gruwelijk lekker hoogtepunt beleefd.
Harry heeft geschreven op 5 oktober 2023 om 16:17
Ik ben al een paar keer bij MSA geweest en ben zeer positief over hun en de kwaliteit van massages en liefdevolle aandacht voor mij. Ik wil speciaal ff aandacht geven aan de prachtige en sexy Claire die het geweldig kan en véél Liefde en aandacht besteed aan haar klanten! Ik kom zéker nog eens terug! Liefs Harry
Ron heeft geschreven op 15 september 2023 om 20:10
Vanavond voor het eerst geweest en ben samen met Michelle naar de kamer gegaan. Heerlijk samen gedoucht en daarna heerlijk genoten van een massage. Wat een heerlijke vrouw. Ik kom nog eens terug😊
Willem heeft geschreven op 9 september 2023 om 10:24
Afgelopen weekend weer bij MSA geweest. Wederom een massage genoten van Amy. Na het samen douchen gaan liggen en een heerlijke water en schuim massage ondergaan. De tijd gaat altijd te snel als je daar ligt. Amy je was weer geweldig! Tot een volgende keer.
Anita en marcel jillings heeft geschreven op 1 september 2023 om 18:25
Wat was dat een heerlijke ervaring. Voor ons de eerste keer. Maar erg genoten. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen gelijk wat drinkende voelde ons snel op ons gemak. Wat een heelijk body massage lekker warm en echt heerlijke olie op ons lichaam. Heerlijk ontspannend met een lekkere happy end😀 daar kunnen we nog wel even op teren. Heerlijk in bad gezeten daar met wat lekkers en drinken erbij om het helemaal compleet te maken. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens groetjes van Anita en marcel
T heeft geschreven op 5 augustus 2023 om 13:28
Naar de salon geweest nav een tip van een collega. Wat een ervaring met Michelle. Eerst samen onder de douche en daarna op het bed voor de massage. Met gevoel en passie wordt je gemasseerd. Positieve ervaring en smaakt naar meer.
Willem heeft geschreven op 23 juli 2023 om 09:36
Pas geleden hier weer naar binnen gelopen en had de keuze uit een paar knappe dames. Gekozen voor Amy, een leuke dame die prima masseert. Gekozen voor tantra met olie (met samen douchen) maar op haar verzoek werd het water en schuim. Ook heerlijk, zeker als ze haar billen gebruikt om lekker over je heen te glijden. Dus zoals altijd weer een uur lang verwend. Dankjewel en tot een volgende keer
Chris heeft geschreven op 2 juli 2023 om 18:17
Pas geleden naar MSA geweest. Opnieuw afspraak gemaakt met DE geweldige vriendelijke Chelsea. Ze masseert met passie, Ze kijkt je diep in de ogen aan terwijl ze je masseert met passie. Haar borsten zijn ongelofelijk en ze heeft een heerlijke zachte huid. Weer een geweldige ervaring met je gehad en ik raad ook iedereen aan lief en voor haar te zijn en fris te verschijnen, want als ze het prettig vindt, komt ook het beste bij haar naar boven. Dank je Chelsea, ik heb geweldig genoten en vertrok weer met een glimlach.
S heeft geschreven op 21 juni 2023 om 07:02
Gisteren bij MSA geweest. Aangezien favo Chelsey er niet was, heb ik kennis gemaakt met Lisa. Betoverende Beauty die de kunst van verleiden verstaat. Genoten van haar ogen, handen en prachtige lijf. Volgende keer een lastige keuze....Chelsey-Lisa, Lisa-Chelsey.......misschien maar een duo massage dan. Top meiden !
G heeft geschreven op 19 juni 2023 om 12:04
Heb onlangs een fantastische tantra massage gehad van Michelle en wow. Eerst samen gedoucht en daarna op bed gaan liggen voor de massage. Was heerlijk,Michelle kon mijn bilmassage ook waaarderen. Wat een mooie en lieve dame. Tot de volgende keer.
Dirk heeft geschreven op 14 juni 2023 om 09:08
Al meerdere keren hier geweest en altijd genoten! Nu laatste tijd nooit meer kunnen kiezen voor nathalie! Weet iemand of zij hier nog werkt ?
Chris heeft geschreven op 12 maart 2023 om 20:49
Weer een bezoek gebracht aan MSA en weer voor Chelsea gekozen. Wat een geweldig heerlijke vrouw is dat. Wat een ervaring deze dame. Chelsea je was subliem,ik kon je niet weerstaan. Jij weet het vuur met je verleidelijke ogen aan te wakkeren. En wat een prachtige borsten. Jij bent waar een man van droomt met je zachte lichaam. Dank je wel.
vandelaan@live.nl heeft geschreven op 7 maart 2023 om 13:05
Romee, hupsakee! het was al weer enkele weken geleden op vrijdag, denk er nog vaak aan terug. Romee, nam een zeer dominante rol aan die mij heel goed beviel. Ik vind dat super sexy en opwindend, Romee bedankt, na Amber een tweede favoriet voor van de Laan. X
stefan heeft geschreven op 28 februari 2023 om 08:35
Een week of 4 geleden bij MSA geweest en wederom ontzettend genoten van de kleine Oosterse Parel Chelsey. Wat een heerlijke vrouw. Hemelse handjes, mysterieuze ogen, en de allermooiste borsten die ik ooit gezien heb. Chelsey brengt je naar de 7e hemel. Herhalingsgevaar is groot.....en stiekem een beetje verliefd op deze heerlijkheid. XXX
Chris heeft geschreven op 9 februari 2023 om 06:26
Heb pas een bezoek aan MSA gebracht en een massage van Chelsea mogen ontvangen. Wat een vakvrouw. Ze is prachtig en sensationeel. Ik kom zeker een keer bij haar terug.
Stefan heeft geschreven op 30 januari 2023 om 14:36
Afgelopen zaterdag voor de 3e x bij Chelsey geweest. Wat een hemelse massage van een betoverende dame. Geweldig mooie borsten en mysterieuze ogen, die je steeds opnieuw verleiden. Hoop snel weer een keer te komen. Misschien wel voor een duo massage. X
Willem heeft geschreven op 2 januari 2023 om 13:03
Een gelukkig nieuwjaar gewenst voor iedereen. Zeker ook voor de dames van massagesalon Apeldoorn en dat de olie maar weer rijkelijk uitgesmeerd mag worden door de masseuses. En dat de ontvangst ook weer net zo hartelijk is als altijd. Krijg er nu al zin in om de verwennerij te ondergaan. Tot gauw!
Lars heeft geschreven op 23 december 2022 om 13:53
Vanmiddag bij Lisa langs geweest voor een tantramassage. Het was heerlijk. Haar prachtige lichaam gleed over de mijne met uiteindelijk een happy ending 🙂 deze jonge vent komt zeker nog eens bij je terug 😉
Willem heeft geschreven op 26 november 2022 om 11:25
Van de week op de bonnefooi bij MSA naar binnen gegaan. Uit 4 dames gekozen voor Amber. Wat een heerlijk lichaam heeft ze waar ze je lekker mee masseert. Voor mij heeft ze de mooiste billen van ale masseuses daar. Het uur vloog voorbij, dankjewel en tot een volgende keer!
Pipo heeft geschreven op 16 november 2022 om 21:08
Genieten, verpakken en in een doosje stoppen om mee te nemen. Samantha is een geheime parel. Mooi, teder, zorgzaam maar bovanal sexy. Had ik maar meer gelegenheid langs te komen. Ik zou zomaar verslaafd aan haar kunnen worden. Heel veel liefs.

Locatie

Elburgerweg 63
7345 EE Wenum-Wiesel

Telefoon

055-3122530

E-mail

info@massagesalonapeldoorn.nl