Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
419 berichten.
Willem heeft geschreven op 5 januari 2022 om 13:10
Een week voor de lockdown een massage gehad van Zoe. Deze vriendelijke jongedame heeft mij heerlijk verwend en ik verlang nu weer naar haar gouden handjes en billen. Hoop dat het allemaal snel weer kan en tot die tijd: HOU VOL Tot gauw
Alain heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 18:48
Vrijdag een heerlijke Kamasutra Delight massage mogen ontvangen van Chelsea, een beeldschone lieve dame met prachtige borsten. Terima kasih Chelsea
Marco heeft geschreven op 17 augustus 2021 om 20:49
Vanmiddag was ik in de buurt van Apeldoorn en dan is MSA dichtbij. Op goed geluk naar binnen en daar werd ik voorgesteld aan 2 dames. Tot mijn vreugde zag ik een bekend gezicht. Ik heb (weer) gekozen voor Katja. Katja weet hoe ze moet masseren. Het uurtje vloog voorbij. Katja gaat mij vaker zien!
Willem heeft geschreven op 6 juli 2021 om 22:23
Afgelopen zondag bij massagesalon Apeldoorn geweest. Eerst gebeld of er een masseuse vrij was. Dat was zo en eenmaal aangekomen bleek Luna beschikbaar. Ze haalde me op en wat fijn om achter haar aan de trap op te lopen. Op de kamer genoten van een massage (inclusief samen douchen) van deze heerlijke dame. Dankjewel!
Philip heeft geschreven op 5 juli 2021 om 15:26
Zondag bij samantha geweest super gezellie en een hele leuke dame,de massage was heerlijk !! Kom zeker nog eens terug
Chris heeft geschreven op 24 juni 2021 om 16:32
Een uurtje met lieve Tess. Tess, je was geweldig en bracht me in de zevende hemel. Een echte aanrader, zeer professioneel, je bent een TOPPER.
Willem heeft geschreven op 7 juni 2021 om 09:41
Onlangs hier weer geweest en een uur lang gemasseerd door Lisa. Eerst samen onder de douche en daarna languit op het matras. Zachte strelingen werden afgewisseld met stevig masseren. Lisa je was weer lekker bezig. Dankjewel en tot een volgende keer!
Joris heeft geschreven op 3 juni 2021 om 08:39
Gisteren een werkelijk fantastische massage gehad van Samantha. Ze is niet alleen verschrikkelijk goed in haar vak, maar ze is ook een heel sympathieke, jonge vrouw die heel goed ziet en voelt wat haar client nodig heeft. En daarbij is ze ook nog eens heel aantrekkelijk! Samantha, jij was voor mij een fantastische ontdekking. Laten ze daar in Apeldoorn zuinig op je zijn!
Mike heeft geschreven op 21 mei 2021 om 20:40
Eindelijk mogen we weer naar de beste salon ban Nederland !
Willem heeft geschreven op 18 mei 2021 om 07:15
Yes het mag weer, een heerlijke massage ondergaan. Dus ik ga binnenkort zeker een keer afspreken bij een van de masseuses van deze salon. Lekker genieten van de warme olie die hier altijd vakkundig over je hele lichaam uitgesmeerd wordt. Ik kan niet wachten!
Willem heeft geschreven op 25 maart 2021 om 08:12
Kan niet wachten om weer een massage te krijgen. Om na deze rare tijd weer eens heerlijk te genieten van de dames bij MSA. Om te genieten van de heerlijke strelingen. Om te genieten van de warme olie. Om te genieten van de relaxte sfeer die jullie uitstralen. Om te genieten van het samen douchen. Om te genieten van alles eigenlijk!
hans heeft geschreven op 8 februari 2021 om 10:34
Even terugdenkend aan de tijd voor de Corona. In gedachten rij ik nog vaak de oprit op, parkeer mijn auto nonchalant onder de carport. Het lijkt niet druk, snel naar de deur, de bekende bel galmt door de ruimte. De deur zwaait open, de hartelijke stem van Ans of Annet, leuk dat je er weer bent. Klein praatje maar met zachte hand word ik richting wachtruimte gedirigeerd. De line up stelt zich voor, gewoon met een handdruk omdat Corona niet bestaat. De ogen, de verleidelijke stem, een zwoele blik, ik kies voor Amber. Annet kent me, water en zeep, half uurtje langer en zonder gezamenlijk douchen. Ik knik en ze weet genoeg. Enkele minuten later, de bekende trap op richting een van de achterste kamers. Ik kijk naar Amber die mij heupwiegend de weg laat zien die ik al zo vaak heb gelopen. Het water van de douche klettert op mijn lichaam, de handzeep wordt via de bovenkant gepakt en snel was ik mij. De bekende stem van Amber sommeert mij te gaan liggen op mijn buik, niet mijn favoriet maar zeer goed voor het opbouwen van de spanning. De snelle handen gaan over mijn lichaam, geen plekje wordt vergeten. Ik probeer nog een gesprekje te voeren maar uiteindelijk wint de geiligeheid het van mijn verstand en laat ik het gesprek rusten. Ik geef mij volledig over aan Amber. Wat een geweldige meid. Dan is het zover, ik draai mij om en kijk nu in haar ogen. Ze lacht en plaagt me door even aan mijn oor te zitten. Ze is zo dichtbij maar ook nog steeds ver weg. Steeds vaker raakt ze mijn gevoelige plekken. Ik zou jullie het hoogtepunt besparen maar vlak voordat ik het pand verlaat nog even de bekende vraag. \"Was alles naar wens?\". Ja, meer dan. Alle geld dubbel en dwars waard. Met een glimlach verlaat ik Apeldoorn, klaar voor een dag hard werken... ohoh wat mis ik dit.... X vandelaan@live.nl
Peter heeft geschreven op 8 december 2020 om 21:06
Mijn complimenten voor Amber..Heerlijke massage,prachtige uitstraling en fantastisch gezelschap. Tot gauw lieverd! Peter
pieter heeft geschreven op 3 december 2020 om 11:01
Gister een heerlijke vip massage gehad ! gewoon een feestje met de mooie en lieve Samantha . Kans op herhaling is ERG groot , dus tot binnen kort !!!!! Groetjes Pieter
Hans suithoff heeft geschreven op 30 oktober 2020 om 19:12
Vandaag , geweest.,top mooie dames en zeer beleeft. Alle tijd voor je . Kan iedereen aan bevelen .echt de beste. Heerlijke met een glimlach naar buiten . Dank de jullie allen. Groetjes hans suithoff.
Willem heeft geschreven op 28 september 2020 om 13:37
Vrijdag een massage gehad van Tess. Heb genoten van deze lieve dame. Heerlijk zoals zij de spanning opbouwt naar het einde toe. Hoop dat ze nog lang doorgaat. Bedankt!!!
D. heeft geschreven op 26 september 2020 om 16:54
Samantha’s mooie ogen, ondeugende blik en speelse aanpak maken dat ik snel weer ga,.... Thanks, tot gauw. D.
Marcel heeft geschreven op 24 september 2020 om 12:53
Zondag 22 september telefonisch geïnformeerd welke masseuses aanwezig waren. Een 4-tal namen werden doorgegeven. Gekozen voor Samantha, die ik een kleine twee maanden geleden voor het eerst bij MSA had ontmoet. Ik wist een beetje wat ik kon verwachten, maar toch was het weer boven verwachting. Samen douchen en deze keer een massage met \"olie\". Een heerlijk uurtje beleeft: ontspannen, plagerig, erotisch en ook een mooi gesprek tot slot. Samantha: een lieve, spontane, actieve en ervaren masseuse. Ik kom zeker nog eens bij MSA en bij deze supervrouw.
Fred heeft geschreven op 20 september 2020 om 18:35
Gisteren mocht ik een uur genieten met (en van) de prachtige Samantha. Dank je wel topper! Ik voelt alsof ik een mini vakantie gehad heb.
Willem heeft geschreven op 9 augustus 2020 om 07:08
Van de week bij MSA geweest nu het weer mag. Afspraak gemaakt voor een massage van Amy. Wow heerlijk genoten van haar kunsten, zoals zij haar lichaam gebruikt... Dankjewel en tot de volgende keer

Locatie

Elburgerweg 63
7345 EE Wenum-Wiesel

Telefoon

055-3122530

E-mail

info@massagesalonapeldoorn.nl